Konjuh i Bosna remizirali u Živinicama

Meč završen rezultatom 22:22

Konjuh i Bosna remizirali u Živinicama

Devetnaesto kolo rukometne Premijer lige donijelo je dva remija, a jedan je viđen u Živinicama gdje su se sastali Konjuh i visočka Bosna.

Meč je okončan rezultatom 22:22, nakon što su gosti na poluvremenu vodili sa 12:11. Najefikasniji igrač u redovima domaćeg tima bio je Nermin Smajić koji je postigao osam pogodaka, dok je Begić dao tri gola manje. Sa druge strane, Hurem je zabio osam pogodaka a Grujić pet.

Ovo je Konjuhu bio prvi, a Visočanima drugi remi u sezoni. Ekipa iz Živinica se nalazi na osmom mjestu sa istim brojem pobjeda i poraza (po 9) uz jedan remi, dok je Bosna plasirana dva mjesta niže.

Premijer liga, 19. kolo:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Konjuh - Bosna (V) 22:22

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.