Konjuh ubjedljiv protiv Goražda

Počela Premijer liga BiH

Konjuh ubjedljiv protiv Goražda

E. Čaušević

Rukometaši Konjuha večeras su u Živinicama savladali Goražde u okviru prvog kola Premijer lige BiH.

Konjuh je na domaćem parketu uz dosta dominantnu igru stigao do ubjedljive pobjede od 10 golova razlike (38:28). Domaći su od samog starta imali prednost, koja je iz minute u minutu rasla.

Na poluvrijeme Konjuh je otišao sa devet golova razlike (22:13). Ista slika viđena je i u drugom poluvremenu, a domaći rukometaši su iskusno čuvali stečenu prednost, te su na kraju ostvarili pobjedu.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Kadić koji je postigao 14 golova, dok je Begić dodao sedam. Kod gostiju istakao se Delić sa sedam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi