Korkarić: Gradačac je favorit, ali mi želimo slaviti

Bosna dočekuje Gradačac

Korkarić: Gradačac je favorit, ali mi želimo slaviti

A. Beganović

Jedan od derbija 15. kola Premijer lige za rukometaše sutra će na Mojmilu odigrati domaća Bosna i trenutno vodeća momčad prvenstva Gradačac.

Studenti u ovaj susret ulaze nakon poraza u Gračanici i sigurno će učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi slavili, te tako ostali u igri za plasman u doigravanje.

"Imali smo malih problema tokom sedmice jer jučer nismo trenirali zbog zauzetosti dvorane. Međutim, u tome ne smijemo tražiti alibi. I pored teškog poraza od Konjuha momci su dobro trenirali i spremni očekuju današnji susret sa Gradačcem. Gosti su favoriti, no mi se nećemo predati i pokušat ćemo našom kvalitetom i mladošću doći do novih bodova. Neće biti lako, ali sigurno ćemo pružiti svoj maksimum, pa ako nas Gradačac i pobijedi, sportski ćemo čestitati", za SportSport.ba je izjavio trener Bosna BH Telecoma, Zuhdija Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti