Trener Bosne nakon poraza od Sloge

Korkarić: Hvala navijačima, mnogo nam znači njihova podrška

Rukometaši Bosne su večeras poraženi od Sloge rezultatom 30:26, iako su favorizovanim gostima pružili solidan otpor.

 

"Ekipa Sloge je odigrala bolje večeras, fizički su spremniji i to su pokazali na terenu. Taktički smo odradili koliko smo mogli, a poremetila nas je i povreda Kahrimana", rekao je trener Bosne Zuhdija Korkarić, te dodao:

"Mislim da smo večeras pokazali veliko htijenje i borbenost, ali nam je nedostajalo snage. Imali smo podršku publike i hvala im što su došli. Nadam se da će i dalje dolaziti da nam pomažu, jer to našim igračima mnogo znači".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Bosna se nakon pet odigranih kola nalazi na pretposljednjem, 15. mjestu Premijer lige sa jednom pobjedom i četiri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije