Korkarić: Izgubili smo, ali nisam nezadovoljan

Korkarić: Izgubili smo, ali nisam nezadovoljan

A. Beganović

Rukometaši Čapljine su sinoć na domaćemn terenu u polufinalu Kupa savladali Bosnu BH Telecom (28:27), a i pored poraza trener Studenata, Zuhdija Korkarić, je bio zadovoljan.

U sjajnoj rukometnoj predstavi Čapljina je sinoć savladala Bosnu, a da su slavili gosti iz Sarajeva, uopšte ne bi bilo nezasluženo.

"Prije svega želim čestitati svojim momcima na dobroj igri i velikoj borbenosti, kao i domaćinu na sjajnoj organizaciji, te ljubiteljima rukometa koji su napravili sjajnu atmosferu u Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini", za SportSport.ba kaže trener Bosna BH Telecoma, Zuhdija Korkarić.

"Mislim da smo odigrali jednu od najboljih utakmica u sezoni i samo malo sportske sreće nam je nedostajalo da se plasiramo u finale. Utakmica je bila i više nego kvalitetna, o čemu mogu posvjedočiti i rukometni radnici koji su prisustvovali istoj. Izgubili smo, ali nisam nezadovoljan, naprotiv, ovi momci su pokazali da su budućnost bhz. rukometa. Nama u klubu ostaje da tokom pauze pronađemo sredstva, te da ovu ekipu zadržimo na okupu. Ako u tome uspijemo, siguran sam da ćemo se u narednoj sezoni boriti za sami vrh", dodao je Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.