Korkarić: Maksimalno ozbiljno ulazimo u duel s Kozarom

Nastavlja se Premijer liga BiH

Korkarić: Maksimalno ozbiljno ulazimo u duel s Kozarom

A. Beganović

U okviru 17. kola Premijer lige za rukometaše trećeplasirana Bosna gostovat će kod Kozare, koja se grčeviti bori za opstanak u društvu najboljih.

Izabranici Zuhdije Korkarića sjajno su otvorili proljetni dio sezone. U derbiju 16. kola bez problema su svladali Čelik, a na gostovanje u Dubicu idu po nove bodove.

"Idemo u Dubicu da se prikažemo u što boljem izdanju i pokušamo doći do nove pojede. Maksimalno ozbiljno smo shvatili ovu utakmicu i za nju smo se spremili još prošli vikend, a obzirom da se nije odigrala zbog poznatih dešavanja ovu sedmicu smo iskoristili da dodatno doradimo neke stvari na taktičkom planu", za SportSport.ba je istakao šef struke Studenata, Zuhdija Korkarić.

Što se tiče zdrastvanog biltena malo nam je gripa poremetila sastav ekipe i sigurno neće nastupiti Mehinagić, a ono što raduje je povratak Perića nakon dužeg perioda, tako da ćemo nastupitu u najjacem mogućem sastavu u ovom momentu", dodao je Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.