Korkarić: Načeti smo povredama, ali očekujem pobjedu

Bosni na noge dolazi Zrinjski

Korkarić: Načeti smo povredama, ali očekujem pobjedu

A. Beganović

U okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine danas će u Sarajevu snage odmjeriti rukometaši Bosna BH Telecoma i mostarskog Zrinjskog.

Duel Bosne i Zrinjskog mogao bi biti jako zanimljiv. Gosti su u sjajnoj formi, dok domaći, iako načeti povredama, žele prekinuti pobjednički niz mostarski Plemića koji traje već pet susreta.

"Očekuje nas težak susret, kako zbog dobre firme tako i zbog naših problema sa povredama. Terza sigurno neće igrati, dok su Memić, Zulfić, Delić i Dedajić također povrijeđeni, ali stisnut će zube. Zrinjski igra dosta dobro, no mi ćemo pokušati sa borbenom odbranom doći do kontri i polukontri iz koji bismo postizali lagane golove. Neće biti lagano, ali uvjeren sam da ćemo se 'stisnuti', te da ćemo obradovati naše navijače", za SportSport.ba kaže trener Studenata Zuhdija Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti