Korkarić: Nije bitno gdje i s kim igramo, idemo na pobjedu

Bosna gostuje u Prijedoru

Korkarić: Nije bitno gdje i s kim igramo, idemo na pobjedu

A. Beganović

U okviru 19. kola Premijer lige za rukometaše drugoplasirana Bosna gostovat će u Prijedoru kod istoimene momčadi, koja u ovoj sezoni ne zna za poraz na domaćem parketu.

Rukometaši Bosne u sjajno otvorili proljetni dio sezone, no pred njima je najteži ispit. Prijedor u tekućoj sezoni pruža dobre partije, pogotovo na domaćem terenu, tako da nas po svemu sudeći očekuje jako zanimljiv susret.

"Idemo u Prijedor da se nadigravamo i pokušamo da dođemo do povoljnog rezultata, a kao što sam rekao i u prošlim izjavama, u svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu, bez obzira gdje i protiv koga igramo. Ekipa Prijedora je odlična i pojačala se u prelaznom roku sa par igrača, dobro se poznajemo i mislim da će utakmica biti lijepa za oko, a bodove će osvojiti ekipa koja je u ovom trenutku spremnija i koja bude imala manje tehničkih grešaka", za SportSport.ba je izjavio trener Studenata Zuhdija Korkarić.

"Naravno, za pozitivan rezultat treba će nam i doza sreće, koja je neizostavni faktor u sportu. Koliko smo ozbiljno shvatili ovu utakmicu govori i podatak da krećemo dan ranije i spavamo u Sanskom Mostu u motelu Oaza gdje imamo izuzetne uslove da se pripremimo dodatno za veoma važan meč. Uprava nam je obezbijedila sjajne uslove i učinit ćemo sve da opravdamo njihovo povjerenje, a ovim putem pozivam i sve ljubitelje rukometa u Prijedoru da dođu na utakmicu jer će se sigurno imati šta vidjeti", dodao je trener Bosne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.