Korkarić: Pokušat ćemo slaviti u Vogošći

Rukometaši Bosne igraju komšijski derbi

Korkarić: Pokušat ćemo slaviti u Vogošći

E. Škorić

Rukometaši Bosne će ovog vikenda, u okviru 15. kola rukometne Premijer lige BiH, gostovati Vogošći u lokalnom derbiju.

Bosna je drugoplasirana nakon 14 kola i u Vogošću, koja ima sedam bodova manje, ide kao favorit.

"Iako igramo oslabljeni, bez Perića, koji je uspješno operisan, idemo u Vogošću na komšijski derbi da odigramo što bolje možemo i pokušamo da ostvarimo pobjedu na kraju sezone. Ekipu Vogošće izuzetno cijenimo i maksimalno ozbiljno smo se spremali ove sedmice za tu utakmicu", rekao je Zuhdija Korkarić, trener RK Bosna, dodavši:

"Cijenimo kvalitet i iskustvo ekipe iz Vogošće, a mi ćemo pokušati da im odgovorimo našom već prepoznatljivom igrom u ovom prvenstvu. Mislim da će utakmica biti jako kvalitetna, borbena i neizvjesna do samog kraja. Ovom prilikom pozivam sve istinske ljubitelje rukometa da dođu na utakmicu jer će imati šta da vide od obje ekipe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.