Korkarić prozvao Studente, Bosna želi titulu

Korkarić prozvao Studente, Bosna želi titulu

E. Škorić

Rukometaši sarajevske Bosne danas su i zvanično krenuli s pripremama za novu sezonu.

Zuhdija Korkarić je danas u Sarajevu okupio Studente, koji će od sutra, pa do 8. augusta boraviti na Bjelašnici, gdje će se raditi na fizičkoj spremi. Nakon toga slijedi povratak u Sarajevo, gdje će rukometaši Bosne odraditi ostatak priprema. U sklopu priprema bit će odigrano i pet pripremnih utakmica.

Višestruki prvak BiH u nadolazeću sezonu ulazi sa puno ambicija, a cilj Studenata je vraćanje titule u naš glavni grad. 

Na pripreme idu: Dedajić, Alibegović, Dramac, Delić, Memić, Mehinagić, Zahirović, Građan, Vranac, Zulfić, Burnazović, Bracković, Bečić, Halilković, Efendić, Palo, Bujak. Novi igrači su: Cickušić, Stanković, Jokanović, Nenadović i Džinović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.