Korkarić: Radimo sjajno, bićemo spremni za sve izazove

Korkarić: Radimo sjajno, bićemo spremni za sve izazove

A. Beganović

Početkom ove sedmice rukometaši Bosne su se vratili sa sedmodnevnih priprema na Bjelašnici, te su se u Sarajevu nastavili pripremati za nadolazeću sezone.

U Sarajevu Studenti od ponedjeljka rade dva puta dnevno, a odrađenim na Bjelašnici zadovoljan je šesf stručnog štaba Zuhdija Korkarić.

"Zadovoljan sam odrađenim na Bjelašnici. Znam da momcima ovaj prvi dio priprema najteže pada, no bez te fizičke podloge ne može se ništa kvalitetno odraditi. Na Bjelašnici smo radili fantastično i sada ćemo se polako okrenuti uigravanju", za SportSport.ba kaže Korkarić.

"Posebno me veseli to što su novajlije u našim redovima primljene na sjajan način od strane starosjedioca. Svi smo kao jedva složna porodica i veliko mi zadovoljstvo predstavlja rad sa ovim igračima. U Sarajevu radimo dva puta dnevno, ujutro u Crocfit centru, dok smo navečer u Skedneriji. Do početka prvenstva planiramo odigrati što veći broj utakmica, a onda od samog starta krećemo s lovom na titulu. Želimo pehar namijenjen osvajaču prvenstva BiH vratiti u Sarajevo", dodao je Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.