Korkarić: Respekt Goraždu, nama bodovi

Bosna na Mojmilu dočekuje Goražde

Korkarić: Respekt Goraždu, nama bodovi

A. Beganović

Jedan od derbija 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine danas će sa početkom u 17:00 sati na Mojmilu odigrati trenutni lider premijerligaške karavane Goražde i nekadašnji prvak naše zemlje Bosna BH Telecom.

Nakon lošeg ulaska u sezonu rukometaši Bosna BH Telecom uvezali su tri utakmice bez poraza, pa aktuelnog lidera dočekuju s mnogo optimizma.

"Dobro smo se spremili za današnju utakmicu, iako nas je malo poremetilo okupljanje mlade reprezentacije u kojoj igra pet naših rukometaša. Zdravstveni bilten je idealan, odnosno svi igrači su mi na raspolaganju", za SportSport.ba je istakao trener Studenata Zuhdija Korkarić.

"Goražde je lider, cijenimo i respektujemo našeg današnjeg protivnika i očekujemo dobru rukometnu predstavu. Siguran sam da će naši mladi momci na terenu ostaviti i posljednji atom snage, a uvjeren sam da možemo savladati jako kvalitetnu momčad Goražda", dodao je Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.