Korkarić: Respektujemo Krivaju, ali nikog se ne bojimo

Uoči večerašnjeg susreta

Korkarić: Respektujemo Krivaju, ali nikog se ne bojimo

A. Beganović

U okviru 8. kola Premijer lige za rukometaše u Zavidovićima će snage odmjeriti domaća Krivaja i Bosna BH Telecom.

Gosti iz Sarajeva u posljednje vrijeme pružaju dosta dobre partije, a i u Zavidoviće dolaze po pozitivan rezultat.

Atmosfera u taboru Studenata je odlična, a uoči današnjeg susreta trener mlade sarajevske momčadi Zuhdija Korkarić, za SportSport.ba ističe:

"U Zavidoviće se dolazimo nadigravati. Nemamo šta skrivati, želimo ostvariti pozitivan rezultat. Dobro poznajemo momčad Krivaje jer smo u pripremnom periodu sa njima odigrali tri prijateljska susreta i mogu vam reći da se radi o kvalitetnom protivniku. Njihov položaj na tabeli dovoljno govori o kvaliteti koju posjeduju, no mi ne idemo sa bijelom zastavom. Imamo mladu momčad, koja respektuje svakog, ali nikog se ne boji. Želimo se pravoj rukometnoj publici u Zavidovićima predstaviti u šta boljem izdanju", istakao je Korkarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.