Korkarić: U Gradačac ne idemo sa bijelom zastavom

Rukometaši Bosne gostuju u Gradačcu

Korkarić: U Gradačac ne idemo sa bijelom zastavom

A. Beganović

U okviru 2. kola Premijer lige za rukometaše Bosna BH Telecom će večeras gostovati u Gradačcu kod istoimene domaće momčadi.

Studenti su u 1. kolu poraženi na svom terenu od Konjuha, pa će u Gradačcu pokušati doći do prvih bodova.

"Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u BiH i mi idemo da se nadigravamo sa tom ekipom, te da pokušamo da izvučemo što bolji rezultat", za SportSport.ba je izjavio trener Studenata, Zuhdija Korkarić, kojeg smo uptali i to da li je poraz u 1. kolu ostavio traga na mladim igračima Bosne.

Mislim da smo se psihološki vratili. Ispravljali smo u prošlom periodu greške koje smo uočili, a ovo je mlada ekipa koja bi iz utakmice u utakmicu trebala da napreduje i ja vjerujem da će se mnogi prijatno iznenaditi u narednom periodu", zaključio je trener Bosna BH Telecoma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.