Kozara poražena u prvoj kontrolnoj utakmici

Gradiščanci gostovali u Kozarskoj Dubici

Kozara poražena u prvoj kontrolnoj utakmici

Piše: D. Vejo Powered by:
Ruokemtaši Kozare iz Gradiške poraženi su u prvoj prijateljskoj utakmici na gostovanju protiv istoimene ekipe u Kozarskog Dubici rezultatom 31:24 (15:11).
Susret je odigran u sali koju dijele Kozara iz Gradiške i Kozara Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice. Utakmica je dobro došla kako jednima tako i drugima, da bi vidjeli u kakvoj se formi trenutno nalaze. 

Od samog starta meča, domaćin je imao inicijativu, te je s toga nakon prvih pola sata rezultat glasio 15:11 u korist Dubičana.

Nakon pauze, ponovo su bolje zaigrali domaći rukometaši koji do kraja susreta prednost postepeno povećavaju. Ovaj meč, protekao je u mirnom raspoloženju i bez povreda što je i najvažnije.

Gradiščanci nakon prvog dijela Druge lige Republike Srpske zauzimaju drugu poziciju sa 25 osvojenih bodova, dok lidersko mjesto drži ekipa Teslića koja ima dva boda više.

Siniša Mileusnić i njegovi izabranici sa pripremama su krenuli 20. januara, a igrački kadar ove zime se nije mijenjao. Kostur tima ostao je isti.

Tekuće pripreme, rukometaši Kozare odrađivali su na betonskim igralištima, ali su ih vremenske neprilike sklonile u školske sale.

Ambicija na proljeće ostaje ista, a to je prvo mjesto i plasman u Prvu ligu Republike Srpske.