Krajina u dramatičnoj završnici bolja od Maglaja

Rukometna Premijer liga

Krajina u dramatičnoj završnici bolja od Maglaja

E. Škorić

Rukometaši Krajine ostvarili su pobjedu u neizvjesnoj i dobroj utakmici protiv Maglaja. 

U Cazinu u okviru 12. kola snage su odmjerili Krajina i Maglaj. Utakmica je bila tvrda i sa malo golova (19:18), a na kraju je domaći tim uspio da ostvari petu pobjedu u prvenstvu. 

U prvom dijelu gosti su bili bolji za jedan gol (11:10), a u nastavku Krajina uspijeva da dođeđ do pobjede. Trideset sekundi prije kraja Bojan Burazor je pogodio sedmera za pobjedu Cazinjana.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Alen Lipović je predvodio Krajinu sa šest golova, po četiri su postigli Ismir Salkić i Goran Stanić. Na drugoj strani Benjamin Čičkušić je postigao osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.