Rukometašima Bosne treba podrška

Krajišnik: Pozivam sve navijače FK Sarajevo u Skenderiju

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo održana je konferencija za novinare Rukometnog kluba Bosna povodm nastupa u rukometnoj Ligi 4 za prvaka BiH.

Direktor kluba Šerif Krajišnik govorio je prisutnim novinarima o ambicijama Studenata, a na konferenciji su se pojavili i trener Fuad Malagić, te prvotimac Tarik Dedajić.

"Bosna je ostvarila prvi zacrtani cilj za ovu sezonu, a to je plasman u Ligu 4. Ipak, želja je da osvojimo oba trofeja i smatram da imamo kvalitet za borbu na oba fronta. Ovim putem pozivam i sve navijače FK Sarajevo da dođu u Skenderiju i podrže nas", kazao je Krajišnik.

Navijačima bordo kluba, Sarajeva, besplatan je ulaz na sve utakmice završnice ukoliko posjeduju člansku kartu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.