Krivaja ubjedljivo poražena u Boru

Challenge Cup, 2. kolo

Krivaja ubjedljivo poražena u Boru

Rukometašice Krivaje iz Zavidovića su poražene i u revanš susretu drugog kola EHF Challenge Cupa protiv srbijanskog Bora. Prvi susret u Zavidovićima je završen pobjedom Bora rezultatom 39:25, dok su danas rukometašice srbijanskog predstavnika slavila sa ubjedljivih 30:19.

Rukometašice Bora su od samog početka utakmice nametnule svoj tempo i potvrdile da su, u ovom trenutku, kvalitetniji protivnik.

Domaća ekipa je igrala odlično, dok su se rukometašice iz Zavidovića mučile u fazi napada, pa je Bor došao do dosta lagane pobjede.

Kada je u pitanju ekipa Bora najefikasnija je bila Zoe Petrović sa šest pogodaka, dok je Aleksandra Bakša postigla pet, a Ranica Ivković četiri gola.

Sa druge strane, u ekipi Krivaje su se istakle Dragana Kukić i Dragana Boro sa po pet postignutih golova.

ŽRK Krivaja je nakon novog ubjedljivog poraza od Bora ostala bez plasmana u narednu rundu Challenge Cupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi