Kulić nova rukometašica Jedinstvo AtlasRelaxa

Klub iz Tuzle doveo novo pojačanje za narednu sezonu

Kulić nova rukometašica Jedinstvo AtlasRelaxa

E. Dindić

Uprava kluba iz Tuzle, dovela je još jedno pojačanje za iduću sezonu.

Dojučerašnji srednji bek Radničkog iz Kragujevca Dejana Kulić nova je rukometašica Jedinstvo AtlasRelaxa. 

Kulić je dogovorila jednogodišnji angažman sa klubom iz Tuzle, i predstavljače veliko pojačanje "labudica" za narednu sezonu. 

Prije Kulićeve u klub su stigli, golmanica Ivana Rajković (RK Rtanj, Boljevac), Ivana Sikimić (Mladost, Nova Pazova), Šejla Kararić i Adrijana Damjanović (Mira, Prijedor).

Ugovor sa Jedinstvom i za novu sezonu produžile su Neira Midžić, Admira Zvekić, Martina i Matea Šumelj, dok se vrše pregovori sa Arminom Isić, Dorom Vrdoljak i Marijanom Sorak i njihova sudbina biće poznata u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi