Kvalifikacije za EP: Perić odabrao 28 Orlova

Selektor rukometne reprezentacije Srbije

Kvalifikacije za EP: Perić odabrao 28 Orlova

A. Beganović

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Dejan Perić, objavio je širi spisak igrača na koje računa za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na Perićevom spisku nalazi se 28 igrača, a Srbija će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo otvoriti duelima sa Crnom Gorom i Izraelom, dok se u Grupi 4 nalazi još i Island.

Spisak rukometne reprezentacije Srbije:

Golmani: Miroslav Kocić (Metalurg), Strahinja Milić (Vardar), Darko Arsić (Metaloplastika), Dejan Milosavljev (Jugović)

Krila: Ivan Nikčević (Wisla), Dobrivoje Marković (Vardar), Nemanja Ilić (Toulouse), Rajko Prodanović (Szeged), Bogdan Radivojević (Flensburg), Darko Đukić (Metalurg)

Pivoti: Rastko Stojković (Brest), Mijailo Marsenić (Metalurg), Bojan Beljanski (Goppingen)

Bekovi: Marko Vujin (Kiel), Nemanja Zelenović (Wisla), Aleksandar Radovanović (Radnički), Vojislav Brajović (Crvena zvezda), Momir Ilić (Veszprem), Momir Rnić (Melsungen), Miljan Pušica (Wisla), Petar Nenadić (Fuchse), Ilija Abutović (Vardar), Draško Nenadić (Flensburg), Dalibor Čutura (Constanca), Nenad Vučković (Melsungen), Uroš Mitrović (Bern), Davor Čutura (Al Ahli), Nemanja Mladenović (Empor).  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije