Labudice i u teškim trenucima uz svoju saigračicu

Fina gesta pred sutrašnji duel u Solunu

Labudice i u teškim trenucima uz svoju saigračicu

E. Dindić

Rukometašice Jedinstvo AtlasRelaxa u okviru 3. kola Challenge Cupa, sutra u Solunu igraju prvu utakmicu protiv domaće ekipe PAOK-a. 

U taboru Jedinstva pred sutrašnji susret vlada dobra atmosfera, međutim popularne Tuzlanke očekuje vatrena atmosfera u sutrašnjem susretu. 

Labudice će biti oslabljene u ovom susretu  za važan kotačić u igri Adrijanu Damjanović, koja nije mogla nastupiti u ovom susretu zbog smrtnog slučaja u porodici. 

Međutim Labudice su pokazale zajedništvo i ovaj put, da  i u ovim teškim trenucima u mislima  sa svojom igračicom,  najbolje svjedoči fotografija sa večerašnjeg treninga u Solunu. 

Kako vole da kažu u Jedinstvu svi za jednu, jedna za sve, a sigurno i motiv više pred sutrašnji susret. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi