Labudice sigurne protiv Hadžića

Premijer liga BiH za rukometašice

Labudice sigurne protiv Hadžića

E. Dindić

U okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice u Mejdanu su se sastale ekipe domaćeg Jedinstvo AtlasRelaxa i ekipa ŽRK Hadžići Dido Group. U jednoj zanimljivoj utakmici slavile su popularne Labudice rezultatom 36:25 (18:12).

Već u prvom poluvremenu ekipa iz Tuzle, ostvarila je prednost od šest golova razlike. Nakon 30. minuta na semaforu u Mejdanu stajao je rezultat 18:12. 

U nastavku susreta domaće rukometašice rutinski su održavale prednost, i na kraju upisale sigurnu pobjedu. 

Najbolje kod domaćih rukometašica su bile Admira Zvekić sa 12 golova dok je Šejla Kararić dodala 9 golova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Kod gošći iz Hadžića bolje od ostalih su bile Minela Delalić sa 8 golova, dok su  Berina Melanović i Almedina Imširović su postigle po 5 golova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi