Labudice "snažnije" u nastavku sezone

Press konferencija Jedinstva

Labudice "snažnije" u nastavku sezone

E. Dindić

Danas je u prostorijama press centra SKPC Mejdan održana press konferencija OŽRK Jedinstvo Tuzla. Razlog pressice  je bilo potpisivanje  sponzorskih ugovora sa firmama "HEEZ Transport" Tuzla, "SEIF" -Kalesija, "POLO-Junior"Kalesija, kao i najava četvrtog kola Premijer lige BiH za rukometašice u kojem Jedinstvo na svom terenu dočekuje ekipu Goražda. 

Prvi se prisutnim novinarima obratio predstavnik firme "HEEZ Transport" Tuzla, Muhamed Suljagić  koji je istakao zadovoljstvo potpisivanjem sponzorskog ugovora sa najboljim klubom u posljednje dvije godine u Tuzli.

"Vlasnik firme gospodin Azmir Husić, je imao neodgodivih obaveza, pa nije mogao da prisustvuje današnjoj press-konferenciji. U njegovo ime mogu da kažem da nam je velika čast i privilegija što ćemo pomoći najbolji klub u Tuzli u posljednje dvije godine. Mi smo vidjeli da u klubu žele da naprave odličnu priču, te u skladu sa time mi ćemo dati sve od sebe da to kvalitetno ispratimo",  kratak je bio Suljagić. 

Također prisutnim novinarima se obratima i suvlasnica firme Polo iz Kalesije Vildana Uščuplić – Ramović koja je istakla zadovoljstvo potpisanim ugovorom. 

"Mi smo društveno odgovorna firma, koja želi da pomaže domaći sport. U ženskom rukometnom klubu Jedinstvo smo vidjeli da ide jedna jako dobra priča, pa smo željeli da damo i mi svoj doprinos. Nadamo se još boljim rezultatima u nastavku sezone", zaključila je svoje izlaganje Uščuplić-Ramović.

Firma SEIF iz Kalesije već prije postala sponzor popularnih Labudica, a gospođa Hava Fazlić vlasnica firme i zvanično je danas potpisala ugovor o sponzorstvu. 

Pomoćni trener ekipe Jedinstvo Atlas Relaxa Elmir Grabčanović najavio je  duel četvrtog kola sa ekipom Goražda, a i osvrnuo se na pozitivne stvari koje se u posljednih mjesec dana dešavaju u klubu. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

"Izuzetno mi je drago što se pozitivne stvari dešavaju u klubu u posljednjih mjesec dana, ljudi koji su bili u sportu da nas podržavaju, odnosno prepoznali su pozitivan rad i želju za napredovanjem. Jer kako kaže Azmir Husić , čast i privilegija im je da budu naši sponzori, što nas obavezuje za bolje rezultate u nastavku sezone. Mi se nismo žalili ni do sada, mi jednostavno idemo dalje još jače i bolje, želimo napraviti jednu jako pozitivnu priču. Mi od svojih ciljeva za ovu sezonu nećemo odustati, ali za iduću sezonu ako se ovako nastavi mogu samo reći da očekujem mnogo konkretniju ekipu.", rekao je Grabčanović te dodao: 

"Što se tiče ekipe Goražda odlično je poznajemo, imamo odlične odnose sa njima  ali uz dužno poštovanje prijateljima iz Goražda, smatram da smo apsolutni favoriti u Mejdanu i nadam se osvajanju tri boda, bez obzira na naše sitne probleme koje imamo.", zaključio je Grabčanović.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi