Labudice u februaru na turneji po Srbiji

Prve provjere već iduće sedmice

Labudice u februaru na turneji po Srbiji

E. Dindić

Rukometašice Jedinstvo Atlas Relaxa već osam dana pod vodstvom Jasmina Unkića vrijedno treniraju i  spremaju se za drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Radi se na sticanju fizičke spreme, a i popravljaju se nedostatci što se tiče taktike. 

Pojačanje za drugi dio sezone Armina Isić koja je stigla iz Neretve  priključila se ekipi. Kasnila je na početak priprema kako je već pisao portal SportSport.ba  zbog ospica. Tako da novi trener Jasmin Unkić na raspolaganju konačno ima sve rukometašice.

Svoje zamisli i ispravljanje taktičko tehničkih nedostataka u svom timu, novi trener Jasmin Unkić imaće već u iduću subotu kada su na rasporedu  prve provjere. Naime Labudice gostuju u Loznici i odigraće u tome gradu dvije utakmice. Protivnici su ekipe Loznice Grada i ekipa Voždovca iz Beograda.

Poslije toga Labudice se vraćaju u Tuzlu, da bih 15.februara ponovo se uputile u Srbiju gdje će u Šapcu odmjeriti snage sa Medicinarem trenuto liderom prvenstva Srbije, a sedam dana kasnije ponovo će se uputiti u Srbiju, ovaj put u Aranđelovac gdje će im protivnik biti ekipa Bekamenta iz Bukovičke Banje. 

Poslije turneje po Srbiji do početka prvenstva Labudice će odigrati još dvije utakmice sa domaćim klubovima, protivnici će biti naknadno poznati.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi