Lider pao na Mojmilu: Nova pobjeda Studenata

Bosna bolja od Goražda

Lider pao na Mojmilu: Nova pobjeda Studenata

A. Beganović, foto: A. Balić

U derbiju 7. kola Premijer lige za rukometaše Bosna BH Telecom je na Mojmilu savladala do ovog kola neporaženo Goražde (31:29).

Rukometaši Bosne stigli su do treće uzastopne pobjede. Nakon Prijedora i Dervente izabranici Zuhdije Korkarića savladali su u Goražde, te su na taj način najavili proboj u sami vrh bh. rukometa.

Derbi susret 7. kola opravdao je očekivanja. U dosta dobroj, neizvjesnoj i borbenoj utakmici na kraju su se sasvim zasluženo radovali mladi Studenti.

Najefikasniji u redovima pobjedničke momčadi bili su Josip Perić sa 9, te Elvis Memić sa 6 golova, dok su Tarik Žiga sa 8, te Ajdin Bukva sa 5 golova bili najefgikasniji kod Goražda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.