Loše vijesti: Na Njemačku bez Harmandića

Povrijedio trbušni zid

Loše vijesti: Na Njemačku bez Harmandića

A. Beganović

Rukometna reprezenzacija Bosne i Hercegovine u prvi baraž susret ući će oslabljena za srednjeg beka Wetzlara, Adnana Harmandića.

Naime, srednji bek našeg nacionalnog tima povrijedio je trbušni zid, tako da selektor Dragan Marković neće moći računati na njegove usluge u prvom susretu koji je na rasporedu u subotu u Stuttgartu, a ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i generalni sekretar Rukometnog saveza Smajo Karačić.

"Na našu veliku žalost, Harmadić je povrijedio trbušni zid i neće biti spreman za prvi duel sa Njemačkom. Ostali igrači su zdravi i s nestrpljenjem očekuju susret", istakao je Karačić.

Inače, naš nacionalni tim sutra će u 15 sati sa sarajevskog aerodroma krenuti put Stuttgarta, a prije odlaska bh. reprezentativci će u jutarnjim satima obaviti još jedan trening.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.