Rukometno ludilo drma Šeherom

Ludnica sa aerodroma nastavljena u centru grada!

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine je nakon pobjede u Litvaniji dočekalo mnoštvo ljudi, pisalo se tada o brojci od čak 50 hiljada. 

Historijski plasman našeg najboljeg rukometnog tima na Svjetsko prvenstvo nije izazvao tako veliko interesovanje, ali je Sarajevo položilo popravni ispit.

Nakon loše posjete u Skenderiji na prvoj utakmici baraža za SP sa Islandom, Sarajlije su se skupile u priličnom broju na Trgu djece Sarajeva, te uz navijanje i pirotehniku pozdravile veliki uspjeh izabranika selektora Dragana Markovića.

Euforiju i radost nisu mogli sakriti ni rukometni reprezentativci, a neki od njih već su se pirotehnikom "naoružali" na aerodromu, a baklje u njihovim rukama planuje su na trgu ispred BBI centra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.