Selektor Irana nakon utakmice sa Bosnom i Hercegovinom

Maček: Prepali smo se pobjede protiv Bosne i Hercegovine

Rukometna reprezentacija Irana poražena je u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva od našeg nacionalnog tima rezultatom 30:25. 

Nakon utakmice slovenački stručnjak Borut Maček istakao je kako smatra da se njegova reprezentacija u drugom poluvremenu prepala pobjede. 

"Želim čestitati svom prijatelju Draganu na pobjedi i zahvaliti se na komplimentima koje je dao mom timu. U drugom poluvremenu moji igrači su se prepali pobjede. Nisu očekivali da će igrati jako dobro u prvom poluvremenu. Mislim da smo igrali dobro u prvom poluvremenu, ne samo zbog rezultata, nego općenito," rekao je Maček i dodao: 

"Rekao sam im na poluvremenu da je prvih deset minuta drugog poluvremena izuzetno važno. U slučaju da zadržimo vodstvo u prvih deset minuta, onda možemo pobijediti utakmicu. Međutim napravili smo dosta tehničkih pogrešaka," kaže Maček. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.