Magoda: Pobjedu poklanjamo Salmanu

Počasni predsjednik Bosne stradao u Dubrovniku

Magoda: Pobjedu poklanjamo Salmanu

A. Beganović

Rukometaši sarajevske Bosne sinoć su u Banja Luci pobijedili domaći Borac, te su tako došli na korak do odbrane titule. Međutim, veliko slavlje Studentima pokvarila je vijest koja je stigla iz Dubrovnika.

Naime, počasni predsjednik i jedan od glavnih "krivaca" za velike uspjehe Bosne, Nermin Salman, stradao je u automobilskoj nesreći i trenutno se nalazi u bolnici u Dubrovniku, a direktor sarajevskog kluba, Kenan Magoda, u razgovoru za SportSport.ba istakao je da svi u klubu pobjedu iz Banja Like poklanjaju Salmanu.

"Radosni smo zbog velike pobjede, ali u isto vrijeme i tužni zbog nesreće koju je imao naš počasni predsjednik. Nadamo se da će se brzo oporaviti, a pobjedu iz Banja Luke poklanjamo njemu", rekao je Magoda za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije