Majić: Neće bit lako, ali dat ćemo sve od sebe

Rukometaš Borca

Majić: Neće bit lako, ali dat ćemo sve od sebe

D. Vejo

Drugo mjesto i 27 bodova, ukupni je bilans Ratka Đurkovića i njegovog sastava nakon 12 odigranih kola u Premijer ligi BiH.

Posljednji izazov, biti će ekipa Dervente, koja igra dosta dobro ove sezone. Svakako protivnik za respekt, a kao prednost u ovoj utakmici, crveno-plavi vide domaći teren.

"Meč shvatamo jako ozbiljno. Derventa je iznenađenje ove sezone, igraju dosta dobro što pokazuje i trijumf protiv Vogošće. Neće biti lako, ali mi igramo pred svojom publikom, što će biti motiv više", rekao je Mirko Majić.

Podsjetimo, Majić je do sada bio jedan od ključnih faktora kada je u pitanju Velikan iz Gospodske, jer je u većini mečeva bio najbolji strijelac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi