Majić ostaje u RK Borac

Sjajne vijesti za aktuelnog šampiona BiH

Majić ostaje u RK Borac

D. Vejo

U posljendjih nekoliko dana mnogo se pričalo o igračkom kadru Rukometnog kluba Borac iz Banja Luke, s kojim će crveno-plavi ući u narednu sezonu.

Nakon što su saradnju sa aktuelnim šampionom BiH produžili Srđan Mijatović, Goran Daničić, Miloš Nježić i Vladan Đurđević, to će prema svemu sudeći učiniti i iskusni Crnogorac Mirko Majić.

Majić igra na poziciji lijevog krila, a tokom minule sezone u kojoj je Velikan iz Gospodske ostvario impozantan uspjeh, bio je jedan od standardnih igrača u mozaiku crnogorskog stručnjaka Ratka Đurkovića.

Saradnju sa crveno-plavima, ako je suditi prema nezvaničnim informacija, Majić će produžiti na još godinu dana, dakle, igraće u SEHA ligi ali i u EHF kupu.

Pojačanja osim Nemanje Bezbradice u crveno-plavim redovima, još uvijek nema.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi