Makedonci ostaju bez selektora

Nakon loših igara

Makedonci ostaju bez selektora

Rukometaši Makedonije izgubili su sve šanse za plasman na Olimpijske igre u Riju.

Makodonci su doživjeli dva poraza na kvalifikacionom turniru u Poljskoj, i to od domaćina (25:20), a potom i od reprezentacije Tunisa (32:26).

Cijenu ovog neuspjeha najvjerovatnije će da plati i selektor Ivica Obrvan, koji je već najavio odlazak sa te funkcije. Takođe, Makedonija bi mogla da ostane i bez svoja dva igrača, Naumčeta Mojskovskog i Filipa Mirkulovskog.

"Spreman sam da odem i da prepustim svoje mjesto drugom treneru poslije ovog turnira. Žao mi je što odlazim na ovakav način, kada smo svi šokirani i maksimalno razočarani", rekao je Obrvan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti