Makedonke prejake za Banjalučanke

Još jedan poraz ŽRK Borac

Makedonke prejake za Banjalučanke

A. Beganović

Rukometašice banjalučkog Borca doživjele su još jedan poraz u Regionalnoj ligi. U 9. kolu bolje od izabranica Radeta Unčanina bile su rukometašice makedosnog Metalurga (28:17).

Aktuelne šampionke naše države pružile su dobar otpor makedonskoj ekipi. Sve do 40. minute bile su u igri za nešto više (15:16), no u posljednjih 20 minuta na parketu je postojala samo jedna ekipa.

Kod Borca najefikasnije su bile  Prusina sa 5, te Kekić sa 4 pogotka, dok su kod gošći iz Skoplja najučinkovitije bile Liščević sa 6, te Noveska sa 5 pogodaka.

Regionalna liga:

Borac - Metalurg 17:28 (14:14)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.