Desni bek našeg nacionalnog tima za SportSport.ba

Malinović: Emotivno smo potrošeni, zauvijek će ostati žal

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je poražena u četvrtom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru od reprezentacije Tunisa rezultatom 27:24. 

Nakon utakmice naši rukometaši bili su izuzetno potreseni, a jedan od onih kojima je bilo najteže i koji nije krio svoje suze je Dejan Malinović. 

"Mislim da smo se svi previše emotivno istrošili poslije ove utakmice, svi smo očekivali da ćemo pobijediti i proći dalje. Međutim desile su se neke stvari, ne bih da ulazim u to, koje su nas obeshrabrile i nismo uspjeli da se kvalifikujemo u drugi krug. Mislim da smo svi kao ekipa pokazali da mi to možemo i da nije slučajno što smo došli na Svjetsko prvenstvo i mislim da će sa vremenom biti sve bolje i bolje," kaže Malinović i dodaje: 

"Mi smo profesionalci, mi moramo to preboljeti, ali to će ostati za sva vremena. Imali smo priliku, oni su nam dali da ih pobijedimo, mi to nismo iskoristili. Zauvijek će ostati žal za tim," kaže Malinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.