Reprezentativac BiH

Malinović: Neka ovoga puta budu suze radosnice

Reprezentativac BiH Dejan Malinović svjestan je važnosti predstojeće utakmice protiv Bjelorusije.

"Prvo bih želio da vas pozdravim i zahvalim što ste došli u ovolikom broju. Ne bih ništa da obećavam, ali mi svi znamo da je ovo utakmica koja odlučuje o svemu i da moramo dati sve od sebe", rekao je Malinović i dodao:

"Ekipe su slične i po igri i po kvalitetu. Mislim da će biti zaista teška utakmica, ali imat ćemo svoje šanse i potrudit ćemo se da ih iskoristimo. Uzdamo se i u podršku navijača, koji će biti naša velika prednost".

Dejan Malinović se potom osvrnuo i na njegove suze nakon poraza od Tunisa kojim je, na neki način, "kupio" navijače u svojoj domovini.

"To su bile emocije koje su me savladale u tom trenutku. Nadam se da će ovoga puta nakon utakmice biti suze radosnice", zaključio je Malinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.