Rukometaši dočekuju Kosovo

Malinović: Želimo lakše i uvjerljivije slaviti protiv Kosova

J. Duvnjaković

Sjajni bh. rukometaš Dejan Malinović očekuje novu pobjedu naše selekcije nad Kosovom.

Nakon pobjede na Kosovu, rukometaši žele još lakše doći do slavlja u Tuzli protiv iste selekcije u subotu.

"Utakmica protiv Kosova je jedna utakmica koju svi moramo što prije zaboraviti i krenuti dalje. Bilo je i dobrih i loših momenata, ali je to ipak bila prva utakmica nakon dugo vremena i imali smo samo dva treninga. U drugoj utakmici ćemo pokušati pobijediti što lakše i uvjerljivije kako bi stekli samopouzdanje za utakmice protiv Slovačke i Litvanije", rekao je Malinović, pa je dodao:

"Atmosfera je dobra, ekipa vrijedno trenira, malo smo umorni zbog putovanja, ali imamo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za predstojeće utakmice. Navijače pozivam da nas podrže kao i uvijek ovdje u Tuzli, oni su naš osmi igrač i trebaju nam".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije