Mandarić: Pripreme protiču po planu

Iskusni član HRK Zrinjski za SportSport.ba

Mandarić: Pripreme protiču po planu

Već tri tjedna su prošla otkako rukometaši mostarskog Zrinjskog, aktualni pobjednici Kupa Bosne i Hercegovine, bruse formu i skupljaju snagu za novu sezonu.

 Sezonu koja će Mostarcima donijeti i europske utakmice i sezonu u kojoj će, kako sami najavljuju, pokušati napraviti još veći iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Tim povodom, zamolili smo najiskusnijeg igrača Plemića, Bernarda Mandarića da za Sportsport.ba kaže par riječi o dosadašnjem tijeku priprema, stanju u momčadi i ambicijama za predstojeću sezonu.

"Da, evo već tri tjedna naporno radimo. Prvi tjedan smo proveli kombinirano u dvorani na B.Brijegu, te teretani Arena centra, da bi nakon toga otišli na Blidinje, gdje smo taktički dio odrađivali spuštajući se u dvoranu u obližnje Posušje, dok smo onaj naporniji dio odrađivali na samom Blidinju. Ukratko, mogu reći da pripreme zasad protiču prema planu, dečki odlično podnose sve i veliki smo optimisti pred skorašnji dvomeč, u okviru Challenge kupa koji smo izborili pobjedom u Kupu BiH, a u kojem će nam protivnik biti gruzijska ekipa Batumija. Mislimo da smo favoriti u tom srazu, posebno tim jer smo s Gruzijcima dogovorili obje utakmice odigrati u Mostaru, pa vjerujem da ćemo nošeni punom dvoranom, izboriti osminu finala Challenge kupa i da će naša europska priča potrajati još nekoliko utakmica", kaže Mandarić, pa nastavlja.

"U odnosu na prošlu sezonu sačuvali smo veliki dio ekipe, 90% igrača koji su iznijeli teret prvenstva i osvajanja Kupa su tu, a doveli smo još tri kvalitetna igrača, te sam uvjeren kako se s ovom ekipom možemo nadati i iskoraku, te se boriti za sami vrh ljestvice prvenstva koje je pred nama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi