Mandarić priželjkuje finale Kupa BiH protiv Izviđača

Kapiten Zrinjskog uoči polufinala Kupa BiH

Mandarić priželjkuje finale Kupa BiH protiv Izviđača

D. Rakanović

Rukometaši Zrinjskog spremni su za meč polufinala Kupa BiH protiv Borca u kojemu obzirom na prednost domaćeg terena imaju ulogu favorita.

Kapiten Zrinjskog Bernard Mandarić najavljuje dobru i požrtvovanu igru i na koncu trijumf za finale.

“Dobro smo trenirali i s nestrpljenjem isčekujemo start završnice Kupa. Igramo na domaćem terenu, pritisak jeste veliki, međutim sve protivnike koji će nastupiti dosad smo pobijedili na domaćem terenu, tako da su očekivanja velika“, rekao je Mandarić.

U drugom susretu sastaju se Izviđač i Maglaj.

“Mislim da će Izviđač bez problema proći. Dobro bi bilo kad bismo se susreli u finalu. S njima su mečevi uvijek bili dobri i zanimljivi“, dodao je Mandarić.

Darko Martinović nije dugo trenirao, pa se vratio, potom je obnovio povredu lista koji ga dugo muči, pa je njegov nastup pod znakom pitanja. U timu neće biti ni Damira Džebe koji se ženi u subotu.  

Dvorana na Bijelom Brijegu spremna je za rukometni spektakl. Uređen je ulaz u dvoranu, postavljeni su logotipi Final4 Mostar 2017., sponzora i Zrinjskog u dvorani, osposobljen je (koliko-toliko) rashladni sistem u dvorani, prostor iznad klupa i zapisničkog stola, a posljednji detalji će biti pripremljeni još tokom dana pa do noćnih sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi