Mandarić: Trijumf nad Vogošćom značio bi mnogo

Veliki derbi u Mostaru

Mandarić: Trijumf nad Vogošćom značio bi mnogo

M. Maksimović

Veliki rukometni derbi večeras će u dvorani Bijeli Brijeg odigrati Zrinjski i Vogošća Poljine Hills.

 Podmlađeni sastav Zrinjskog nada se pobjedi koja bi za njih bila od velike važnosti. Optimističan je i kapiten Bernard Mandarić.

“Trijumf nad Vogošćom bi nam s psihološkog aspekta značio mnogo. Ukoliko ih savladamo, napravit ćemo veliki posao, jer oni su zaista stvarno dobra ekipa. U tom slučaju bismo rasterećeniji putovali u Banju Luku, nakon čega slijede domaće utakmice protiv Maglaja i Dervente. Cilj nam je osvojiti devet bodova u prve četiri utakmice. Vogošća je danas kvalitetnijau odnosu najesenjidio sezone, ali lično vjerujem u našu mladost i kvalitet našeg tima. Protiv Izviđača u prijateljskoj utakmici smo pokazali da možemo trčati i da smo spremni“, rekao je Mandarić.

U kombinaciji za meč naći će se i povratnik Darko Martinović, kao i oporavljeni Vedran Delić i Damir Džeba koji su propustili  dobar dio jeseni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti