Marko Komnenović drugo pojačanje RK Borac

Bivši igrač sarajevske Bosne stigao u Banja Luku

Marko Komnenović drugo pojačanje RK Borac

D. Vejo

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine Rukometni klub Borac iz Banja Luke, angažovao je i drugo pojačanje u tekućem prelaznom roku.

Riječ je o 22-godišnjem desnom beku, koji je proteklu polusezonu odigrao u Sarajevu, braneći boje Bosne.

Pregovori na relaciji Komnenović - RK Borac trajali su nekoliko nedjelja, a isti su se završili kako treba za obje strane. Komnenović je crveno-plavi dres zadužio na godinu dana.

U prošlosti, ovaj mladi rukometaš nosio je još dres Gračanice, Dervente, Lokomotive i Leotara iz njegovog rodnog Trebinja.

Velikan iz Gospodske, na ovom ne želi stati. Uveliko se pregovora sa još nekolicinom igrača, a do sada su nova imena Nemanja Bezbradica i Marko Komnenović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi