Marko Komnenović na meti banjalučkog Borca

Crveno-plavi žele pojačati bekovsku poziciju

Marko Komnenović na meti banjalučkog Borca

D. Vejo

Čelnici RK Borac polako ali sigurno kroje tim za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine, pa su s toga krenuli u potragu za novim imenima.

Nakon Nemanje Bezbradice, Banjalučani su pikirali novo pojačanje, a riječ je o Marku Komnenoviću koji je u drugom dijelu sezone nastupao za sarajevsku Bosnu, dok je zimski dio proveo u dresu Maglaja.

Navodno, rukovodstvo Velikana iz Gospodske krenulo je u pregovore sa ovim mladim rukometašem koji igra na poziciji desnog beka.

Pored Bosne i Maglaja, Komnenović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Gračanicu, Lokomotivu i Leotar iz rodnog mu Trebinja.

Ovo je još jedan od dokaza da su Banjalučani odlučni u namjeri da odbrane trofej prvaka naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi