Marković: Bilo je teško ostati miran
Foto: EPA

Selektor nakon poraza

Marković: Bilo je teško ostati miran

E. Škorić

Selektor Dragan Marković isitče da su igrači potonuli od silne želje, ali da nisu mogli ostati hladni na ono što su sudije napravile u meču sa Tunisom.

“Vidi se da smo potonuli od silne želje i jučer i danas. Nismo toliko jaki da nekoga pobijedimo sa pet ili 10 golova razlike u ovom sastavu i sa ovim problemima. Bolji smo možda za tri ili četri gola, ali teško je tri-četiri puta se vraćati, prvo protiv Austrije, pa evo i protiv Tunisa”, kazao je Marković, dodavši:

“Jako teško je bilo sačuvati mir. Bio sam maksimalno skoncentrisan da ne uđem u nervozu, ali bilo je teško. Vide i momci i osjete da je nepravda učinjena”.

“Ne mogu da priznam isključenja bez razloga. Jučer su nam poništili tri gola, ali nisam riječ progovorio”, dodaje Marković u prvom dijelu svog izlaganja novinarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.