Marković pred SP

Marković: Fudbalerima želimo sreću, ali mislimo na Island

M. Šljivak

Nedjelja će biti dan sporta u Bosni i Hercegovini.

Fudbalska reprezentacija će po prvi put u historiji nastupiti na Svjetskom prvenstvu, dok će rukometni Zmajevi igrati revanš susret baraža za odlazak na SP protiv Islanda.

Selektor najboljih bh. rukometaša Dragan Marković poželio je sreću našim fudbalerima, ali je istakao kako su trenutno fokusirani samo na revanš s Islandom, te da očekuje pobjedu obje selekcije.

"Sigurno da očekujemo da ćemo pobijediti i mi i oni, tako da bude prava fešta. Nas ne trese toliko fudbalska groznica, jer smo fokusirani na sebe. Gledamo zajedno otvaranje SP. Želim im sve najbolje i puno sreće", rekao je selektor rukometne reprezentacije BiH Dragan Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.