Selektor rukometne reprezentacije za SportSport.ba

Marković: Grci su željni revanša, ali došli smo da slavimo

Selektor rukometne reprezentacije BiH, Dragan Marković, optimističan je pred večerašnji duel s Grčkom.

Prvi od dva susreta dokvalifikacija igramo večeras u Solunu, a naša rukometna reprezentacija nada se novom trijumfu nad Grčkom.

"Sigurno smo došli da pobijedimo. Izuzetno težak zadatak. Oni su sigurno željni revanša, dobili smo ih dva puta i doživjeli su jedan veliki šok. Mi smo u nekom naletu igara i pobjeda, da ne kažem euforije, tako da sa puno samopouzdanja ulazimo u ovu utakmicu i nema kalkulisanja", rekao je Marković za SportSport.ba, dodavši kako će igrati i Muhamed Toromanović igrati.

"Danas je počeo trenirati i misim da će sutra igrati. Vraća nam se vjerovatno i Burić. Imamo malo problema s Grahovcem, on neće doći i sigurno da će nam nedostajati".

"Imali smo taj luksuz da u kratko vrijeme napravimo dvije postave, jedna u onako podmlađenom sastavu, tako da ćemo igrati igru sa puno trčanja, puno osvajanja prostora", dodao je Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije