Marković: Najvažnije je da smo zdravi, od sutra i kompletni

Selektor rukometne reprezentacije za SportSport.ba

Marković: Najvažnije je da smo zdravi, od sutra i kompletni

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine započela je pripreme za kvalifikacione utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo. 

Naš nacionalni tim u srijedu će igrati sa reprezentacijom Bjelorusije na gostujućem terenu. Dragan Marković ističe kako još uvijek nisu svi igrači stigli na pripreme, a dolazak ostatka tima očekuje se sutra. 

"Tu nas je 12, a očekujemo da se sutra priključi i ostatak tima i da onda budemo kompletni. Najvažnije je da smo svi zdravi i spremni za utakmicu sa Bjelorusijom. Sutra ćemo imati dva treninga i mogu reći da pripreme idu u skladu sa očekivanjima," kaže selektor Marković i dodaje:

"Sigurno je da smo mi trenutno u velikoj euforiji i da svi sada očekuju dobre rezultate. Naša najveća šansa je zajedništvo i svakako je da idemo na trijumf protiv Bjelorusije," riječi su Markovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.