Marković: Navikao sam se na probleme u reprezentaciji

Pred utakmicu s Bjelorusijom

Marković: Navikao sam se na probleme u reprezentaciji

E. Škorić

Uoči utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bjelorusije, danas je održana press konferencija naše rukometne reprezentacije.

Rukometni Zmajevi 11. juna dočekuju u Zenici selekciju Bjelorusije, pa su tim povodom danas s novinarima komunicirali selektor Dragan Marković, potom Benjamin Burić i novopečeni član reprezentacije Marko Tarabochia.

“Nismo još kompletni. Okupljamo se do 6. juna. Dosta je problema u igračkom kadru. Čelica neće doći, Ivan ima povrijeđenu zadnju ložu i teško da će igrati, no vidjet ćemo. Ipak, navikao sam se na probleme u reprezentaciji, pa mirno dočekujem utakmicu”, kazao je Marković.

Marković je kazao kako očekuje punu Arenu u Zenici, te veoma tešku utakmicu u koju će njegovi izabranici ući bez straha.

“Očekujem jednu tvrdu utakmicu, ali i pobjedu za plasman na EP. Ova utakmica nije bauk, prošli smo dug put, pa se tako pripremamo normalno, bez pritiska”, istakao je Burić.

“Ovo je jedna odličina ekipa koja me primila i atmosfera je stvarno super. Što se utakmice tiče, nadam se da nećemo imati problema i da ćemo se plasirati na EP”, kazao je Tarabochia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.