Marković: Neću nikog moliti da igra za reprezentaciju

Selektor o odlasku kapitena Toromanovića

Marković: Neću nikog moliti da igra za reprezentaciju

M. Šljivak

Kapiten rukometne reprezentacije BiH, Muhamed Toromanović, napustio je pripreme nacionalnog tima nakon meča s Litvanijom.

Iznenadna odluka je pogodila ljubitelje rukometa, ali i selektora Dragana Markovića, koji smatra da odlazak kapitena neće mnogo utjecati na igru naše selekcije.

"Iznenadila me njegova odluka. Ja neću nikog moliti da igra za reprezentaciju. Prihvatio sam njegovu odluku, jer, bez svakoga se može, pa i bez njega. Mi nastavljamo svojim putem i ovo neće imati nikakvog utjecaja na naš dalji napredak. Ova mrlja u karijeri mu nije trebala", istakao je selektor Dragan Marković u razgovoru za BHRT.

Naša selekcija će svoj drugi meč s Litvancima odigrati sutra u Kaunasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.