Marković: Nije sramota izgubiti, teško sam podnio poraz

Selektor rukometne reprezentacije BiH, Dragan Marković, razočaran je porazom od Makedonije u 3. kolu Svjetskog prvenstva.

Marković je pohvalio igru svojih izabranika, a poraz mu je teško pao.

"Nećemo kukati na odluke sudija. Bilo je grešaka na obje strane. Ima kod nas igrača koju podbacuju stalno. Vražalić je u krizi, ali nije on sam. Imamo tih problemčića, kada promašujemo kad ne treba. Nije on sam sigurno", istakao je Marković, te je dodao:

"Za nas je sve ovo nešto novo. Velika su očekivanja i odgovornost. Ponosan sam kako smo odigrali i minimalno bod smo zaslužili danas. Teško mi je analizarati, teško mi je pao poraz. Imamo još dvije utakmice. Nećemo se predati nikome", rekao je Marković.

Naredni protivnik je Tunis...

"Odigrali su odlične utakmice. Između nas će biti utakmica na sve ili ništa. Sve su ovo velike ekipe za nas i nije stid izgubiti. Kada poginemo na terenu nije mi krivo. Svaka čast na mojim igračima na borbi danas. Nisam očekivao da će ostati mirni nakon 6:1. Ispišemo najboljeg igrača svijeta, ali uđe Vugrinec koji ništa nije slabiji", rekao je Marković uz dodatak:

"Nisam vidio da smo mi bili krivi za svih šest golova na početku. Nisu nam trebali vraćati, to je mazanje očiju. Mi ne smijemo razmišljati o tome", istakao je Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti