Marković saopštio spisak igrača za dvomeč sa Litvanijom

Na spisku 19 imena

Marković saopštio spisak igrača za dvomeč sa Litvanijom

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će krajem aprila i početkom maja odigrati dvomeč sa Litvanijom u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Selektor Dragan Marković se odlučio za devetnaest igrača, a pozvani su: Benjamin Burić, Petar Jokanović, Nebojša Bojić, Alen Ovčina, Mirko Mikić, Nikola Prce, Duško Čelica, Mirsad Terzić, Vladan Lončar, Ivan Karačić, Josip Perić, Dejan Malinović, Marko Panić, Adnan Sivić, Vladimir Vranješ, Muhamed Toromanović, Senjamin Burić, Faruk Vražalić i Muhamed Zulfić. 

Prvi meč BiH i Litvanije će biti odigran u Cazinu, 30. aprila s početkom u 20:15, dok se drugi meč igra 3. maja u Kaunasu s početkom u 17 sati po lokalnom vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.