Marković: Vjerujem u naše srce i navijače

Selektor reprezentacije BiH

Marković: Vjerujem u naše srce i navijače

Ostalo je nešto manje od osam sati do početka utakmice BiH i Danska, koja se od 20.15 sati igra u tuzlanskom Mejdanu, a pred susret razgovarali smo sa selektorom Draganom Markovićem, koji nam je iznio posljednje impresije pred  duel sa aktuelnim svjetskim i evropskim doprvacima. 

“Obavili smo posljednji trening i pred utakmicu ćemo imati posljednji sastanak. Već sam rekao kako mi je teško reći da je neko bolji od nas. Smatram kako će se utakmica odlučivati u samom finišu”, kaže Marković.

Da li je kontranapad najjače oružje Danaca?

“Jedno od najjačih. Imaju oni još mnogo toga. Vjerujem u naše srce i navijače”.

Hoće li biti promjena?

“Samo jedna. Karačića mijenja Bubalo”, kaže Marković.

Na kraju današnjeg treninga u Mejdanu Marković je detaljno obrazlagao šta očekuje od svojih izabranika. U jednom trenutku im je rekao: “Mi smo veći mangupi od njih”. Sudeći po onom što smo vidjeli u protekla tri dana reprezentacija BiH ima petlju i sigurno je da se neće predagti bez ispaljenog metka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije